top of page

La Fira del projecte escolar Futurs Emprenedors Rurals va aplegar a 150 alumnes de cicles superiors

Durant el curs escolar 2023-2024 més de 580 alumnes de 21 escoles de la Catalunya rural han participat en el projecte Futurs Emprenedors Rurals (FER), treballant en la creació d’iniciatives empresarials en territoris rurals. Com a activitat final, s’han programat 4 Fires FER, unes trobades presencials en les quals, com en una fira professional, l’alumnat de les comarques de la Noguera, el Pla d’Urgell, el Solsonès, la Segarra, el Baix Ebre, el Montsià i la Vall d’Aran presenten el resultat de les idees emprenedores que han anat treballant al llarg del curs escolar i podran conèixer les de la resta de centres participants a la fira.

L’11 de juny es va celebrar a Balaguer, era la segoa fira que es celebrava. El pavelló Molí de Esquerrà, va acollir les escoles Bonavista de Bellcaire d’Urgell, Salvador Espriu de Vallfogona de Balaguer, Vedruna de Balaguer, l’Escola de Salàs de Pallars, Sant Miquel de Miralcamp, Arrels dels Alamús i Sant Isidre de Gimenells. Entre totes les escoles han presentat a la fira un total de 27 projectes d’emprenedoria ubicats als seus municipis.

La finalitat és fomentar vocacions emprenedores entre l’alumnat de cicle superior de primària de les escoles ubicades en territoris rurals.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page