top of page
hemeroteca.jpg

La Fira de Màgia al carrer de Montgai se celebrarà del 5 al 8 d’octubre

La Fira de la Màgia al Carrer de Montgai, se celebrarà els dies 5, 6, 7 i 8 d’octubre, arribant a la quinzena edició.

Quatre dies intensos de màgia, on hi participaran més d’una quarantena de mags que oferiran una norantena de funcions durant tot el cap de setmana en 12 punts diferents distribuïts per tot el poble.

Com ja és tradició, el certamen començarà dijous amb una jornada escolar dedicada a uns 430 alumnes d’entre 3 i 12 anys i 65 professors/es procedents d’escoles rurals de la zona.ç

Divendres amb la sessió de màgia solidària adreçada a persones amb discapacitat, que s’organitza conjuntament amb la federació ALLEM i a la qual assistiran unes 180 persones i monitors d’una desena de centres de Lleida. Les dues jornades comptaran amb tallers i espectacles de la mà de Mags per l’Esperança.

Una de les característiques de la fira, és la màgia d’inserció, dirigida a persones que es troben en un centre penitenciari, per facilitar així la normalització de la seva situació personal a la seva sortida de la presó. Les activitats dirigides a aquest col·lectiu es realitzaran el dissabte 7.

El cap de setmana Montgai s’omplirà de màgia amb les diferents actuacions. El mercat màgic i els tallers infantils per als petits i també tallers de màgia per adults a l’espai cultural de Lo Carreró.

Montgai Màgic es completarà amb un mercat de productes artesans i alimentaris que comptarà amb una vintena d’expositors.

El mag Francis Zafrilla serà el encarregat de fer la inauguració i també l’espectacle estrella del dissabte. La cloenda anirà a càrrec de l’hipnotista francés Jeff Toussaint, amb més de 30 anys d’experiència, ha participat en diversos programes televisius.
banner-reclam.gif
bottom of page