top of page
hemeroteca.jpg

La Festa Major de Cubells se celebra del 15 al 20 d’agost amb molts actes variats

La festa major de Cubells és un dels referents de la comarca amb la seva nit de foc i rock & roll.

Els actes de la festa major començaran el dimarts amb un concurs de truites que s’acompanyarà de vins i productes de proximitat.

Dimecres una caminada nocturna a càrrec del grup Senglar Trail Cubells al vespre i un sopar d’entrepà a la nit. Dijous es farà un sopar popular acompanyat de la màgia del Mag Shado.

Divendres a la tarda hi haurà un taller de capgrossos pels més petits i per la nit la XXXVII Nit del Foc i Roc’n’Roll amb els diables les Bèsties Feréstegues i la música dels grups Allioli, Band The Cool i Dj. Jordi Balagué.

Dissabte al mati es farà una tirada de bitlles organitzada pel Club Eral de Cubells i l’Associació Sociocultural Gent de Cubells. Una festa de color s amb dj per animar. Al vespre concert i sessió llarga amb l’Orquestra Milenium i a mitjanit, nit remember fest amb Dj. Rico i Dj. jose Lorenzo.

El diumenge, últim dia de festa major, al migdia es farà uan ofrena floral i missa a la Mare de Déu del Castell. Els gegants, capgrossos i grallers de Balaguer faran una ballada i vermut a continuació. Per la tarda espectacle infantil amb escuma a càrrec de Cremallera Teatre. El concert i sessió llarga de ball amb l’Orquestra Orgue de Gats, seran els actes de cloenda de la festa major.banner-reclam.gif
bottom of page