La Comarkalada ajorna la seva XVedició de Térmens fins al 2021

L’organització ha acordat ajornar la festa del jovent de la comarca per celebrar-la l’any vinent


La XV edició de la Comarkalada, prevista inicialment pel proper 17 d’octubre a Térmens, s’ajorna fins a l’any vinent en una data encara per determinar.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, l’Ajuntament de Térmens i l’associació de joves Konjovent de Térmens, organitzadors aquest any de la Trobada Jove de la Noguera, han decidit posposar-la a causa de les mesures decretades per la crisi sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19.

L’edició d’aquest any de la Comarkalada tenia previst celebrar els seus primers 15 anys de trajectòria amb una programació especial carregada de sorpreses. Els caps de cartell del concert de nit ja estaven confirmats i el programa d’activitats previstes durant tota la jornada diürna es trobava en fase de concreció. Tot i l’anunci de la cancel·lació, l’organització ha assegurat que la propera edició de la Comarkalada, prevista per al 2021, es celebrarà igualment a Térmens i que, de cara a l’any següent, la població que acollirà la Trobada Jove serà Cubells, tal com ja es va avançar l’any passat.

Aquesta festa, es trasllada cada any a un municipi diferent de la Noguera, amb la intenció de potenciar l’equilibri territorial, la cohesió social i la relació entre el jovent de tots els pobles de la comarca.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per