top of page
hemeroteca.jpg

La ciutat de Balaguer va celebrar el Carnestoltes del Congre durant dos dies

Els passats 10 i 11 de febrer la ciutat de Balaguer va celebrar el Carnestoltes del Congre amb diferents activitats durant els dos dies.

El dissabte al mati es va repartir a la plaça del Pou una degustació de l’olla del Congre, preparada per l’Associació Dona Rural amb la recepta del restaurador i escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell i acompanyada de l’actuació del grup Vent de Ponent.

La festa va continuar a la tarda amb un ball de disfresses jove al pavelló del Molí de l’Esquerrà, que era la principal novetat, substitutiu de la rua del dissabte a la tarda. A la nit, al mateix pavelló, va tenir lloc el Concert de Nit amb els grups de versions locals Ella i Jet Lag i les sessions dels djs Marsal Ventura i Nash. Durant el concert es van celebrar també diferents concursos de disfresses en la modalitat individual, de parella i per grups.

Diumenge mati, la rua va comptar amb una vintena de carrosses i comparses que van sortir des del carrer Noguera Pallaresa en direcció a la plaça del Mercadal, on hi va haver el tradicional concurs de carrosses, comparses i vehicles a remolc, amenitzats pel show de Jorge la Suerte.
コメント


banner-reclam.gif
bottom of page