top of page
hemeroteca.jpg

La Carpa Jove i el Pavelló Inpacsa omplen en les diferents espais durant els quatre dies de festa

Una altra part important de les Festes del Sant Crist són els espectacles musicals.

Per una banda el pavelló d’Inpacsa va acollir el dissabte 4 de novembre com a acte previ la festa major, el concert de Loquillo. El dijous encetava la festa major l’orquestra i cobla Selvatana, amb més de 100 anys d’història, oferint un concert amb temes clàssics amb diferents estils omplint el pavelló. El divendres dia 10 l’orquestra Maravella era l’encarregada d’amenitzar el ball de tarda i també la ballada de sardanes a la plaça Mercadal pel mati. També divendres a la mitja nit l’actuació de ‘PLEASE’ el grup de tribut oficial a U2. Dissabte un Festival Remember dels 80 i 90’s. El diumenge l’orquestra Metropol claursurava els balls amb molt d’èxit tots els dies.

A la Carpa Jove situada davant del Pavelló d’Inpacsa va encetar el divendres amb l’exitós concert del grup de moda The Tyets que va omplir la carpa de gom a gom, complint amb la previsió que hi hauria molt de públic. A continuació sessió de dj’s amb la dj Zucla, Les Castizos, un duet de dj’s i Jose Lorenzo.

Dissabte el cap de cartell anava a càrrec del grup Els Catarres, que també van omplir la carpa. La música va continuar amb el dj Brian Cros, Javi Reina i Jose Lorenzo. Els dj’s de la festa major son de renom, amb la varietat de les seves músiques per arribar a diferents públics.
banner-reclam.gif
bottom of page