top of page
hemeroteca.jpg

La Carnisseria Paris ha estat convocada per la selecció espanyola de carnisseria

La Confederació Espanyola de Detallistes de la Carn (CEDECARNE) ha seleccionat els carnissers balaguerins Anna París i Toni Guillaumet, de la Carnisseria Paris, per formar part de la primera Selecció Espanyola de Carnissers.

Els integrants del primer equip oficial van ser presentats durant la I Trobada d’Artesans de la Carn, a Madrid el dia 30 de setembre. L’equip està format per 9 especialistes de la carn de tot el territori espanyol, encapçalats per un seleccionador i un entrenador. Toni Guillaumet s’incorpora a l’equip com a especialista en desossat i elaboració, i l’Anna París com a especialista en elaboració i presentació.

L’objectiu de la selecció és participar al World Butcher’s Challenge, una competició a nivell mundial amb equips per països. La propera edició es farà al març 2025 a París, i comptarà amb la participació de 18 seleccions.

La Selecció Espanyola de Carnissers ha començat els entrenaments per preparar aquesta competició internacional molt prestigiosa entre el sector dels artesans de la carn i la xarcuteria. La CEDECARNE, és una associació que integra més de 24.000 petites i mitjanes empreses artesanals de carnisseria i xarcuteria, que donen feina a gairebé 60.000 professionals del sector.
banner-reclam.gif
bottom of page