La Biblioteca Margarida de Montferrat ofereix un nou servei “La Biblioteca a casa”

S’ofereix des del passat 18 de gener a les persones amb mobilitat reduïda o confinades


La Biblioteca Margarida de Montferrat inicia a partir de dilluns 18 de gener un nou servei: el préstec a domicili.

Neix de la necessitat d’adaptar els serveis de la biblioteca a la situació actual provocada per la pandèmia de la COVID-19 que ha fet que algunes persones no tinguin opció d’accedir-hi.

Adreçat a persones residents a Balaguer amb problemes de mobilitat, gent gran, confinades a casa o en una situació de vulnerabilitat que els impedeixin desplaçar-se fins a la Biblioteca.

Aquest servei ofereix en préstec tots els documents que es deixen habitualment a la biblioteca. Revistes, novel·les, pel·lícules, CD... El servei de préstec és gratuït. Amb el carnet de la Biblioteca es pot adquirir un total de 30 documents en préstec durant 30 dies.

Per beneficar-se d’aquest servei, només cal trucar per telèfon al 973 44 34 10 o enviar un correu electrònic a biblioteca@balaguer.cat i fer la petició, sent imprescindible tenir el carnet d’usuari de la Biblioteca.

Un cop el personal de la Biblioteca rebi la petició, prepararà la comanda i trucarà l’usuari per confirmar les dades de contacte i informar-lo del dia i hora que es pugui fer el repartiment del material sol·licitat.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per