La Biblioteca Margarida de Montferrat ja ha tornat a obrir les portes al públic

La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer ha tornat a obrir al públic aquest dilluns dia 14 de setembre amb una reestructuració de serveis i adaptació de la normativa a les mesures establertes en matèria de seguretat i higiene.

S’han fet algunes restriccions tot i la reobertura, com són la secció infantil, tal com s’ha fet durant l’estiu, des de la biblioteca es prepararan lots de llibres per edats i s’exposaran les novetats per facilitar la tria de lectures pels més petits. No es permetrà la lectura a la mateixa biblioteca i tampoc hi haurà taules per fer deures o treballs en grup.

En la secció de revistes tampoc es permet la lectura a sala però, en canvi, es pot agafar en préstec el número actual de cada publicació estant tot el fons de revistes disponible per al préstec.

A part, les mesures establertes són la reducció dels punts de lectura per respectar la distància de seguretat, la limitació de l’accés lliure als prestatges en algunes seccions, excepte per al préstec, el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic obligatori abans de tocar llibres, CDs, DVDs o revistes dels prestatges, el temps d’estada limitat a 2 hores, així com també per a la connexió wifi, la consulta d’ordinadors amb cita prèvia i es manté la quarantena de 48 hores per als retorns de préstecs i documents consultats a sala.

Pel que fa a l’horari d’obertura, dilluns tarda de 15:30 a 20:00, de dimarts a divendres matí de 10:00 a 13:30 i tarda de 15:30 a 20:000 i dissabtes al matí de 10:00 a 13:30 h.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per