top of page
hemeroteca.jpg

La Biblioteca de Balaguer ha estrenat la 12a edició de Biblioteques amb D.O.

Per novè any consecutiu, la Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer s’ha adherit al Projecte Biblioteques amb D.O., una iniciativa del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat.

L’any 2024 se celebra la dotzena edició de Biblioteques amb D.O., el projecte que porta la cultura vitivinícola a les biblioteques públiques de Catalunya, un tret distintiu i autòcton del territori amb el qual es vol subratllar l’arrelament de cada servei bibliotecari amb l’entorn al qual s’adreça. La primera activitat va ser l’espectacle ‘Rondalles catalanes’, amb l’actriu i narradora Jordina Biosca, el passat dia 7 de febrer. La següent es va fer el dimecres dia 14 de febrer, sota el títol ‘La vida bohèmia. Històries gràfiques narrades’, presentades en una pantalla i acompanyades de la veu i interpretació de Roser Guasch. Aquestes activitats han acompanyades del tast de diferents vins de la D.O. Costers del Segre.

Aquest projecte reforça els recursos informatius sobre la cultura vitivinícola que ofereixen les biblioteques i els dinamitza a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics: rutes literàries entres vinyes, recitals de poesia, concursos de fotografia, hores del conte, entre d’altres i sempre amb el món del vi per tema. El projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre, de manera que cada mes està dedicat a una DO i a un grup de biblioteques que la representen.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page