top of page
hemeroteca.jpg

La 15a edició de la Comarkalada celebrada a Térmens, passa el relleu al poble de Cubells

Unes setze associacions de joves de la comarca de la Noguera van participar el passat dissabte 7 d’octubre en les diferents activitats programades durant tot el dia de la 15a edició de la Comarkalada, celebrada a Térmens, el mateix poble que va acollir-ne la primera edició.

Les diferents associacions juvenils participants van haver de recrear un monument del seu poble al seu estand. Aquesta iniciativa s’emmarca en la Fira Jove de la Comarkalada, en què cada associació exerceix les tasques d’ambaixadora del seu poble i s’ha de fer càrrec del muntatge del seu estand relacionat amb una temàtica determinada, que cada any és diferent. El programa d’actes es va allargar durant tot el dia i també va incloure un vermut popular i musical, un dinar popular, amb l’assistència d’uns 300 comensals, espectacles de carrer, una gimcana jove o concursos, entre d’altres.

La 15a Trobada Jove de la Noguera va reunir 16 associacions de joves dels pobles d’Albesa, Algerri, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Cubells, Gerb, la Sentiu de Sió, les Avellanes i Santa Linya, Menàrguens, Os de Balaguer, Penelles, Ponts, Tartareu, Torrelameu i l’amfitriona, de Térmens. Els diferents estands de la Fira Jove van participar en un concurs, amb premis en metàl·lic de fins a 300 euros, per destacar-ne els tres millors, en funció de la seva originalitat, missatge i posada en escena.

Un dels moments més esperats de la jornada va ser el relleu de la Comarkalada, en què els organitzadors desvetllen quina població de la Noguera acollirà la propera edició de la Trobada Jove de la Noguera. En aquesta ocasió la sorpresa va ser relativa, perquè ja se sabia que el municipi que l’any que ve es convertirà en la seu de la 16a Comarkalada serà Cubells.

Un altre dels moments destacats va ser el concert de nit, amb un gran èxit de públic. El pavelló poliesportiu de Térmens va vibrar amb un cartell de luxe, encapçalat per Stay Homas, Sexenni i els DJ’s Marsal Ventura i Jordi Laro.
banner-reclam.gif
bottom of page