L’Organització del Posa’t la Gorra Balaguer canvia de nou la data pel proper 11 d’octubre

La Comissió organitzadora del Posa’t la Gorra Balaguer, conjuntament amb AFANOC Lleida i la Paeria de Balaguer, ha pres la decisió d’ajornar novament, per segona vegada, la festa solidària del càncer infantil i traslladar-la al diumenge 11 d’octubre.

Inicialment estava prevista pel 10 de maig i es va traslladar al 21 de juny, una data en la qual, donades les circumstàncies de pandèmia actual, no seria possible celebrar la festa en el format habitual. I és, precisament per això, per poder-la celebrar com cada any, amb totes les activitats previstes i amb el major nombre de participants possible, que des de la comissió organitzadora han traslladat aquest esdeveniment solidari al mes d’octubre. Tot plegat amb la intenció de poder continuar recaptant diners pels nens i nens que pateixen càncer amb dos objectius clars: ajudar a sufragar les depeses de la casa dels Xuklis i els diferents serveis que l’Associació AFANOC ofereix als afectats i recaptar diners per a la investigació.

Les inscripcions per participar-hi continuen obertes a la pàgina web posatlagorrabalaguer.cat.

El Posa’t la Gorra Balaguer celebrarà enguany la cinquena edició amb una àmplia oferta d’activitats per a grans i petits. Una de les novetats per aquest any, és una major implicació de les escoles i, per aquest motiu, el Bosc del Somnis girarà enguany entorn al món del cinema, un àmbit pedagògic, visual i molt dinàmic.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per