top of page
hemeroteca.jpg

L’Oficina Jove de la Noguera posa en marxa cursos de monitor/a i premonitor/a de lleure

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha organitzat de cara a aquest estiu un curs de monitor/a de lleure i un altre de premonitor/a de lleure. Tots dos cursos, en format presencial i impartits per la Fundació Verge Blanca, es duran a terme a l’Oficina Jove durant els mesos de juny i juliol.

El curs de monitor/a de lleure va dirigit preferentment a joves d’entre 18 i 30 anys de la comarca de la Noguera que vulguin treballar en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos. Les persones majors de 30 anys o no residents a la Noguera interessades en el curs també podran formalitzar una preinscripció, però en aquest cas entraran en una llista d’espera i només s’hi podran inscriure si hi ha places vacants.

El curs de monitor/a de lleure, d’una durada total de 310 hores, té un preu de 90 euros (subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera) i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.banner-reclam.gif
bottom of page