top of page
hemeroteca.jpg

L’Oficina Jove de la Noguera organitza un taller sobre la gestió de l’ansietat per joves

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha programat per al proper 9 d’octubre un taller gratuït per aprendre a gestionar l’ansietat. Sota el nom d’”Entendre l’ansietat”, el taller va dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys.

Aquest taller s’ha pensat amb l’objectiu de facilitar-los eines i recursos bàsics per saber gestionar aquesta emoció que pot acabar derivant en un trastorn mental, un extrem cada vegada més habitual entre la població juvenil.

La xerrada, d’una hora de durada, forma part de l’oferta complementària de l’Espai de Trobada Jove de Salut Emocional, un servei de l’Oficina Jove de la Noguera que vol ser un punt de trobada confidencial i gratuït de joves d’entre 12 i 29 anys amb inquietuds o problemàtiques emocionals, on les persones usuàries es puguin trobar per compartir experiències i teixir vincles entre elles.

El taller es durà a terme el proper dilluns 9 d’octubre de les 18.00h a les 19.00h a l’Oficina Jove de la Noguera i coincideix amb els actes previstos a la comarca per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre.banner-reclam.gif
bottom of page