top of page
hemeroteca.jpg

L’obra “Seguretat en escena” es representarà el 17 de desembre a favor de la Marató a Castelló

Els Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de l’Àrea Bàsica Policial de la Noguera i el Grup de Teatre de l’Associació del Centre Cívic Comunitari Eixample-Balaguer, s’han unit un cop més per una causa solidària.

Després de les dues representacions de l’obra “Seguretat en escena”, aquest cop volen tornar a representar-la per col·laborar amb la Marató de TV3. Aquesta representació solidària, serà el proper diumenge 17 de desembre al Pavelló Municipal de Castelló de Farfanya, i el benefici de les entrades anirà íntegre per aquesta causa.

La idea va sorgir d’una representació que van veure a Lleida, l’objectiu de la qual estava basat en tot un seguit de consells de seguretat adreçats a la gent gran, que venen motivats per alguns fets delictius en els que aquest col

·lectiu és susceptible de resultar-ne ser víctima.

Aquest projecte el van voler implantar a la comarca de la Noguera, adaptant-ne les particularitats, les costums, la cultura, i les anècdotes pròpies del territori i de la seva gent. Va ser un èxit inesperat i l’obra va tenir molt bona acollida, per les situacions representades en que molts dels assistents s’hi podrien veure reflectits.

Així doncs el proper 17 de desembre es farà la tercera representació al pavelló de Castelló i les entrades es poden comprar a la Farmàcia, Ca la Marissa i Bar Lo Centro de Castelló, en adults valen 10 euros i infants (de 3 a 14 anys), cinc euros.
banner-reclam.gif
bottom of page