top of page

L’Institut Almatà promou la innovació en sostenibilitat amb el projecte Erasmus+

L’Institut Almatà reafirma el seu compromís d’Escola Verda amb el projecte Erasmus+ “Un institut comestible”. Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la sostenibilitat, la cohesió social i l’educació ambiental mitjançant la creació d’un bosc comestible a les instal·lacions de l’institut.

El projecte, que compta amb el finançament del Fons Europeu, va possibilitar la mobilitat d’una part de l’alumnat de francès fins al Collège Lionel Jospin de Cintegabelle, França, amb qui prèviament havien treballat a través de la plataforma eTwinning.

L’assistència a classe i la convivència amb les famílies els va proporcionar una experiència d’immersió cultural i lingüística que van complementar amb l’aprenentatge de les pràctiques mediambientals del centre educatiu, que també

disposa d’un bosc comestible.

Pel que fa a l’equip docent, dos professors de ciències van realitzar una observació de centre a l’Institut Salon Lukio de Salo, Finlàndia, i quatre professores de diferents àrees d’especialització van participar en formacions específiques a Itàlia i Holanda.

Els coneixements adquirits es traslladaran a la resta de components de l’equip docent del centre, que reafirma el seu compromís continu d’internacionalització amb l’objectiu d’enriquir l’aprenentatge en desenvolupament ambiental, promoure la cohesió social i millorar la competència lingüística de l’alumnat.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page