L’esportista Núria Codina ha creat un repte personal solidari a favor de La Marató d’enguany

Núria Codina, amant de l’esport, es va proposar a principis del 2020 un repte esportiu solidari. Un projecte personal, que incloïa fer 100 pujades a Montalegre, fent una donació cada cop que hi pujés. Va començar fent de dos a tres pujades per setmana a l’ermita de Montalegre.

Amb l’arribada de la pandèmia i el confinament no podia dur a terme el seu repte, però quan es va poder sortir altre cop, la Núria ho va reemprendre fent de 8 a 9 pujades per setmana i recuperar la mitja que s’havia proposat.

Donant dos euros per cada pujada a Montalegre, amb l’objectiu d’arribar als 1000 euros. El repte: Migranodearena Projecte 100 Montalegres, donarà la seva recaptació a La Marató del 2020 a favor del Covid-19.

Una manera d’assolir aquest repte, era compartir a les xarxes els seu propòsit i fer-ho arribar al màxim de gent perquè es sumessin amb aquesta gran iniciativa. La prova final va ser el passat 31 de desembre i la Núria demanava la col·laboració als seus familiars, amics, companys i tots aquells que alguna vegada havien fet aquesta ermita (ja fos caminant, corrent, amb bici...) o els que creguessin amb aquest projecte, fer un petit donatiu a la causa i al mateix temps gaudint de l’esport, la natura i la comarca.

banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per