top of page
hemeroteca.jpg

L’Escola Pia cedeix la seva pista esportiva ampliant així les instal·lacions de la ciutat

El conveni durarà quatre anys i es podrà disposar d’aquesta pista de dilluns a dissabte


A partir d’aquesta nova temporada, la pista esportiva de l’Escola Pia de Balaguer passarà a tenir un ús compartit, i així es disposarà d’un espai més a la ciutat.

Aquest fet, surt arran de la dificultat de construir un nou equipament municipal i d’acord amb la necessitat urgent de disposar de més espais per a la pràctica esportiva, es va plantejar l’opció de redactar d’un conveni de col·laboració -en aquest cas amb l’Escola Pia- per poder compartir la pista del centre.

Al conveni es va establir com a contraprestació per aquest ús compartit, que la Paeria faria un seguit de millores a les instal·lacions esportives del centre educatiu, de les quals se’n beneficiaran tant l’alumnat, com els clubs i les entitats que utilitzaran aquests espais.

Entre les millores que s’han dut a terme hi ha la substitució de l’enllumenat de la pista per tecnologia LED, la renovació del paviment i el repintat de les línies de les quatre disciplines esportives que s’hi practicaran. Igualment, també s’han protegit les bigues laterals com a mesura de prevenció.
banner-reclam.gif
bottom of page