top of page
hemeroteca.jpg

L’Escola La Noguera organitza una cursa popular pel proper diumenge 15 d’octubre

L’Escola La Noguera celebra aquest curs 2023-2024 el seu 50è aniversari. Durant aquest curs han preparat diferents activitats per celebrar aquesta efemèride.

Pel proper diumenge 15 d’octubre s’ha organitzat una cursa popular oberta a tothom, sota el lema “Jo avui pujo”, de 5 km, un recorregut que comença i acaba en la mateixa escola i es passarà per les corbes del secà, d’aquí ve el nom de la cursa.

La sortida es preveu per les 11 h del mati. Les inscripcions es podran realitzar a partir del 9 d’octubre a través del web de l’ajuntament (https://www.balaguer.cat/portal/14/ins_cursa_lanoguera.php) i el preu de la inscripció és de 3€ per persona a partir dels 3 anys d’edat.

Des de l’Escola La Noguera es fa una crida a tots els centres escolars de la ciutat perquè es sumin a aquesta iniciativa esportiva per gaudir d’un dia festiu tot gaudint de l’esport.

Per altra banda i també dins del marc de la celebració del 50è aniversari, l’escola està enllestint amb els preparatius per celebrar una festa de la Castanyada i Halloween oberta a tothom, pel proper divendres 27 d’octubre, a partir de les 21 h, on hi haurà diferents tipus d’animacions, com un túnel de la por, entre altres activitats, algunes molt terrorífiques.
banner-reclam.gif
bottom of page