top of page
hemeroteca.jpg

L’Escola la Noguera celebra una festa de Halloween pel proper 27 d’octubre

La comunitat educativa col·labora en aquesta festa oberta a tothom i que es convida a que es vingui disfressat


L’Escola La Noguera segueix amb els actes de celebració dels 50 anys de l’escola i pel divendres 27 d’octubre, ha preparat una festa de Halloween oberta a tothom que tingui ganes de gaudir d’una vetllada terrorífica.

Des de les 19 h fins a les 12h de la matinada, es faran activitats terrorífiques, comprant una pulsera per 3 euros, es podrà participar a les diferents activitats organitzades. L’activitat estrella és un túnel de la por, organitzat per l’Esplai Gaspar de Portolà, a part de diferents activitats per a totes les edats.

La festa està oberta a tothom i s’anima a venir disfressat. També es farà un sopar popular (preu 6 euros), que s’ha d’agafar o bé a la mateixa escola o al Bar Barna.

Aquesta és una activitat més programada en el marc de la celebració dels 50 anys de l’escola com la cursa/caminada popular amb circuit urbà, que es va fer el passat 15 d’octubre, amb traca final amb els diables de Balaguer i una ballada càrrec de la Colla Gegantera de la Ràpita i els grallers i geganters de Vallfogona.


banner-reclam.gif
bottom of page