L’empresa Llet Nostra ha fet una donació a Àgape AlimentsSolidaris de la Noguera

Llet Nostra ha fet donació de 600 litres de llet i 220 vasets de postres làctics, com ara Cremes Catalanes i Els Músics (fruita seca amb mel i mató) a Àgape Aliments Solidaris de la Noguera que ha vist augmentar les peticions d’ajut un 38% més des del confinament.

Josep Lluís Bonet, director de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, va rebre la donació de la mà de Miquel Piqué, ramader de Llet Nostra de Vallfogona de Balaguer.

Miquel Àngel, considera que és una obligació ajudar als qui ho necessiten amb el que cada ú pot aportar. Per això, des de l’inici de la pandèmia, Llet Nostra va intensificar les seves donacions de productes a centres hospitalaris per ajudar-los a cobrir les necessitats d’alimentar al gran nombre de malalts de covid-19 ingressats i als sanitaris.

Ara, el seu suport es centra a entitats que reparteixen aliments a la població necessitada, com ara als Bans dels Aliments, Creu Roja i Caritas.

Ara fa 10 anys que el Consell Comarcal de la Noguera juntament amb Càritas Urgell i Creu Roja la Noguera van crear un banc d’aliments per donar cobertura a la comarca, anomenat ÀGAPE Aliments Solidaris de la Noguera, que distribueix aliments a diverses famílies amb pocs recursos econòmics dels 30 municipis de la comarca.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per