top of page
hemeroteca.jpg

L’Associació de Gent Gran la Noguera presenta l’obra “Seguretat a escena”

Cada escena era una situació de risc en que al final els Mossos d’Esquadra donaven una sèrie de recomanacions i consells de seguretat


El passat dia 15 de juny, el grup de teatre del Casal Cívic Comunitari Balaguer-Eixample, va oferir una fantàstica representació teatral sobre consells de seguretat adreçats a la gent gran.

Les actrius i els actors d’aquest grup de teatre van escenificar fins a sis escenes fictícies fonamentades en casos reals sobre fets delictius denunciats a les nostres comissaries. Sovint però, aquests fets acaben en furts i estafes en les que la gent gran en resulten ser les víctimes.

Les persones que formen part del grup de teatre del Casal Cívic Comunitari Balaguer-Eixample van saber fer arribar, d’una manera divertida però alhora directa, els consells de seguretat adreçats a la gent gran, i és que els components del grup de teatre es van embarcar, des del primer moment, en el projecte que des de l’ORC de l’Àrea Bàsica Policial de la Noguera se’ls va proposar, executant-lo com a autèntics professionals del teatre, i convertint-se en els principals protagonistes d’una sèrie de situacions en les que, sovint la gent gran en són víctimes.

Un dels objectius del CME és potenciar la Policia de Proximitat cercant eines i recursos per apropar-se a la ciutadania. Dins l’àmbit de les persones grans, es va veure amb bons ulls el fet que es pogués dur a terme una representació de consells de seguretat en la que la gent gran en fossin els protagonistes principals, tant com a emissors i difusors dels consells com a receptors dels mateixos. Com no podia ser d’altra manera, el resultat va ser espectacular.banner-reclam.gif
bottom of page