L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer resta a disposició dels que ho necessitin

Degut als efectes del COVID-19, els serveis que ofereix l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i altres demències de Balaguer i comarca s’han vist interferits. El passat 12 de març, seguint les indicacions de sanitat, les persones que s’atenien al centre es van haver de confinar a casa amb les seves famílies.

Tot i això, la tasca de l’Associació va més enllà, i volem aprofitar aquests moments d’aturada externa per reflexionar.

Una de les nostres funcions és fer acompanyament emocional a les persones que venen a fer els tallers per estimular la memòria. Parlar, escoltar, atendre, mirar, ... són habilitats que només es poden fer si es té temps i justament és el que tenim ara. Per això us animem a aprofitar aquestes estones per escoltar records, per fer receptes de cuina, per parlar sobre els primers amors... ja que sempre acaben traient un somriure i fan passar una estona ben divertida.

Les persones grans, tot i les experiències de dolor que han viscut al llarg de la vida, son capaços d’aportar moments de felicitat i alegria.


El col·lectiu de la gent gran aquests dies està patint unes conseqüències devastadores en la seva salut, però no ens oblidem que tenen una capacitat immensa de generar estones de plaer a través del seu afecte. Per això, des de l’Associació volem fer un homenatge a totes aquelles persones que son grans i que amb la seva saviesa i experiència ens transmeten la tranquil·litat necessària per poder afrontar el que estem vivint.


L’Associació segueix fent un seguiment telefònic a tots els usuaris i les seves famílies i deixa a disposició el telèfon 625724702 (Judit Palacin) per si algú necessita suport.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per