L’Associació de Comerciants ACB Balaguer intenta reactivar el comerç local de la ciutat

Des de fa uns alguns dies, comerços i negocis de la ciutat de Balaguer han tornat a la seva activitat. A tot això, l’Associació de Comerciants ACB Balaguer, ha activat una sèrie de consells i mesures per ajudar als establiments adherits en la seva reobertura.

A partir d’ara es començarà amb la que havia de ser la campanya comercial de la Setmana del Comerç (a finals de març) i que amb l’estat d’alarma pel Covid-19 no es va poder dur a terme. “Tu ens dones Vida” era una proposta de l’Associació per activar el comerç de la ciutat, amb diferents activitats pels seus clients.

Una reobertura que els establiments han preparat amb totes les mesures necessàries, pensant en la seguretat de tots i amb moltes ganes de poder tornar a veure als seus clients.

Des d’aquest passat dilluns 18 de maig, el 90% dels establiments de la ciutat ja ha obert les seves portes, i s’espera que amb l’activació de la Fase 1, hi hagi moviment comercial per intentar augmentar l’economia local i de proximitat, desprès d’aquests dos mesos.

Jaume Canyada, president de l’Associació fa una crida a la ciutadania perquè ara més que mai compri al comerç de la ciutat, fent cita a la seva campanya “Tu ens dones vida”.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per