L’Associació Cultural Grup d’Art 4 ha preparat una exposició en motiu del seu 25è aniversari

L’Associació Cultural Grup d’Art4 de Balaguer, celebra aquest 2020 el seu 25è aniversari, i per celebra-ho ha preparat un seguit d’activitats.

El passat 11 d’octubre al Teatre Municipal, van oferir un concert de l’arpista Berta Puigdemasa i el malabarista Diegolow.

Del 5 al 21 de novembre, coincidint amb la Festa Major de Balaguer, a la sala de la Paeria de Balaguer, una exposició de l’artista Antoni Camarasa Benseny. Camarsa que desprès de quaranta anys, torna a exposar la seva obra a Balaguer. L’obra de l’artista nascut a Santa Linya, es caracteritza per plasmar escenes de la vida quotidiana, on hi cobren vida tota mena de personatges i animals, els quals ens acosten al seu univers proporcionant-nos diverses reflexions on els jocs de paraules, les metàfores i la ironia hi juguen un paper destacat.

El caire primitivista i rural de la seva obra, fortament influenciada pels seus orígens, dona com a resultat escenes on afloren grans dosis d’imaginació, carregades d’humor i tendresa.

Els paisatges i les figures creats per Camarasa, combinen tot tipus de materials com ara ferro, suro, teles, fustes o cartrons, la majoria d’ells reciclats, on de cop unes antigues tenasses es converteixen en un ocell. L’horari d’11 a 1 del matí i de 6 a 8 de la tarda.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per