L’Associació Cultural Grup d’Art 4 porta al teatre l’opera còmica “La Canterina” el 10 de gener

L’Associació cultural Grup d’Art 4 de Balaguer, que aquest any ha complert els 25 anys de la seva fundació, i com a entitat associada a Joventuts Musicals de Catalunya i juntament amb la Paeria de Balaguer proposa una òpera còmica en dos actes del compositor Franz Joseph Haydn : “La Canterina“(1766) escrita per Domenico Macchia i amb el llibret adaptat al català per Marcel Pascual.

La companyia de Teatre de les Comèdies interpretarà aquesta òpera al Teatre Municipal de Balaguer el diumenge 10 de gener de 2021 a les 6 de la tarda.

Pensada com una crítica a les interioritats de l’òpera del s. XVIII, La Canterina és una caricatura de la vanitat i l’ambició dels protagonistes de l’espectacle operístic.

Les entrades, al preu de 10 euros, es poden adquirir al Museu de la Noguera des del 21 de desembre, al Teatre Municipal de Balaguer, una hora abans del començament de l’espectacle i també al web: entradesteatre.balaguer.cat.

Es tindran en compte totes les normes que es deriven de la prevenció de la pandèmia: com l’aforament limitat (al 50 %), ús de mascaretes, gel hidroalcohòlic i distància reglamentària.Espectacle en català, està recomanat per a partir de 12 anys.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per