top of page

L’Ajuntament de Térmens presenta la 3a edició del Festival EntreRius

Enguany hi ha un canvi d’ubicació i el festival es durà a terme en dos dies diferents, així com també hi haurà la presència de food trucks


El passat dimecres 29 de maig, l’Ajuntament de Térmens va presentar al Centre Cultural de SAnt Joan, la 3a edició del Festival Entrerius.

Aquest festival, és un cicle de quatre concerts que transcorren aquest any en dos dies, els divendres 12 i 19 de juliol. El Festival tindrà com a protagonista la natura i es realitzarà en petit format, apostant per la música pròpia i els grups catalans.

Els primers concerts seran el divendres 12 de juliol a càrrec de Roger Torné i Guillem Roma; el segon, el divendres 19 de juliol amb Magalí Saré & Manel Fortià, i Selva Nua.

Enguany el festival presenta canvis importants com ara la ubicació, que enguany es passarà a fer a la Copa d’Aigua, la realització dels quatre concerts en dos dies diferents i la presència de food trucks durants els dos dies de festival, per poder avastir de menjar i beure als assitents a l’esdeveniment.

El Festival EntreRius està organitzat per l’Ajuntament de Térmens i la direcció musical va a càrrec de Màxim Solanes, i col·laboració del Grup Voltes.

El festival es fa en modalitat taquilla inversa. Les inscripcions es poden fer a través del mail: entreriustermens@gmail.com o trucant al telèfon de l’ajuntament 973180010.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page