top of page

L’Agència catalana de Joventut i el Consell Comarcal posen en marxa el Carnet Jove

L’Agència Catalana de la Joventut i el Consell Comarcal de la Noguera han posat en marxa el projecte del nou Carnet Jove de la Noguera. L’objectiu és que el nou carnet reforci el vincle del Carnet Jove d’àmbit nacional -que ja és molt popular entre la joventut catalana- amb el món comarcal i, especialment, amb el comerç i serveis de proximitat.

Amb aquesta iniciativa, que es presentarà a l’octubre, s’incrementaran els avantatges actuals de proximitat per al jovent de la Noguera. Així, es pretén que els i les joves puguin fer servir més el carnet en comerços i establiments de la comarca i, d’aquesta manera, estrènyer el seu arrelament i identitat amb la Noguera.

La posada en marxa del carnet també serveix per a intensificar la campanya per a captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes i avantatges a la comarca. Aquests nous avantatges s’afegiran a l’oferta actual del CJ a la comarca, repartida actualment entre els àmbits de salut (8,9%), formació (6,7%), esports (15,6%), turisme i mobilitat (11,1%), tecnologia (15,6%), cultura (15,5%) i altres (26,6%).
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page