L’AECC Lleida celebra un any més la Cursa En Marxa adaptada a la Covid-19

Davant les mesures adoptades a conseqüència de la COVID-19, l’AECC – Catalunya contra el Càncer Lleida i més de 15 Juntes Locals de l’Associació celebren del 25 al 31 d’octubre la Cursa En Marxa d’aquest any amb un nou format més lliure. Tots els inscrits podran sortir a caminar, córrer, en bici... contra el càncer en el moment que vulguin d’aquests dies fent els recorreguts que més els interessi.

L’objectiu principal d’aquesta edició erà evitar aglomeracions i poder mantenir les mesures de seguretat en tot moment. La recaptació serà destinada íntegrament a donar continuïtat a la gratuïtat de les prestacions i serveis que ofereix l’AECC Lleida a pacients de càncer i familiars,

La Junta de Balaguer davant la impossibilitat d’organitzar la caminada que va fer l’any passat, s’ha sumat amb aquesta iniciativa a nivell de província. Les inscripcions es faran des de la pàgina web i presencials el dissabte 24 d’octubre hi seran presents al Mercast setmanal. Les inscripcions seran a un mínim de 5 euros i és lliurar el dorsal.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per