top of page
hemeroteca.jpg

L’11a edició de la Cursa del Foc se celebrarà el proper dissabte 22 de juny a la Plaça Mercadal

El proper 22 de juny se celebrarà a Balaguer l’11a edició de la Cursa del Foc, com sempre coincidint amb l’esdeveniment comercial d’estiu de les botigues del Centre Històric.

La sortida a les 21:50h. des la Plaça Mercadal, està oberta a tothom, sense límit d’edat amb un recorregut de 5 km, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu, corrent, en marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit, que serà de 45’.

Les inscripcions es podran formalitzar a la web de la Paeria o de forma presencial a l’àrea d’esports, a la piscina coberta; fins el dijous 20 de juny, per un preu de 3 euros.

La cursa està vinculada amb la Nit del Comerç del Centre Històric, amb un seguit d’activitats que l’associació de comerciants d’aquesta zona de Balaguer organitza per donar la benvinguda a l’estiu.

L’Associació de comerciants del Centre Històric, obsequiarà amb 4 lots de productes que es podran trobar al llarg del recorregut i que podran recollir els participants que s’atreveixin a dur-lo amb ells fins a la meta.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page