top of page
hemeroteca.jpg

L’11a edició de la Cursa de la Dona se celebrarà el proper diumenge 26 de novembre

L’Àrea d’Esports ja ha presentat l’11a edició de la Cursa de la Dona, que se celebrarà el proper diumenge 26 de novembre a la plaça del Mercadal, en el marc del programa d’activitats de la Setmana contra la Violència de Gènere, com a acte principal d’aquesta setmana reivindicativa. Amb la voluntat de fomentar la igualtat de gènere entre petits i grans, dones i homes, es permetrà que hi participin homes i nens; l’únic condicionant és que han de fer-ho acompanyats d’una dona, durant tota la cursa i en el moment d’entrada a meta.

La cursa té un recorregut de 5 quilòmetres, i començarà a les 11 h a la plaça del Mercadal. El recorregut de la cursa és totalment urbà, i es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats, ja sigui corrent, marxa, fent jogging o caminant; sempre respectant el temps màxim per cobrir el circuit.

Com cada any, hi haurà activitats paral·leles, com tallers, una sessió d’estiraments a càrrec del Gimnàs 43, i s’amenitzarà l’acte amb grup de percussió Bandelpal i la Batucapum de L’Estel. També durant la jornada es comptarà amb la presència del SIAD, els Mossos i el CAP. La clausura de l’acte anirà a càrrec de les noies de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica.


banner-reclam.gif
bottom of page