top of page
hemeroteca.jpg

L’Àrea d’Esports presenta la marxa ciclista no competitiva de les 3Ermites

La Paeria de Balaguer presenta la marxa ciclista no competitiva 3Ermites que se celebrarà el proper 22 d’octubre, amb recorregut per les tres emblemàtiques ermites de la comarca com són Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi.

Ha estat l’àrea d’esports de la Paeria, ha estat l’encarregada de recuperar la marxa de BTT “ermitanyos”, organitzada antigament per el Club Ciclista Radical Esports, amb els mateixos objectius de promoure la pràctica de la BTT i donar a conèixer el territori de la Noguera als ciclistes.

Tant el format com el recorregut de la marxa es mantenen iguals, i com a novetat s’han afegit trams cronometrats de pujada on el ciclistes podran posar a proba les seves qualitats damunt la bicicleta.

Des de l’organització s’han previst també la possibilitat de realitzar traçats més curts, amb la possibilitat de fer només una o dues de les ermites.

Les inscripcions per participar-hi s’obriran a partir de l’11 de setembre, i tota la informació es pot consultar ja a través de la web 3ermites.cat
banner-reclam.gif
bottom of page