Josep-Manel Vega presenta un disc amb deu improvisacions enregistrades arreu del món

El músic i guitarrista Josep-Manel Vega, que resideix a Os de Balaguer, acaba de publicar el seu disc, ‘Improvising around the world’ que ja es pot escoltar a les principals plataformes digitals (Spotify, AppleMusic, AmazonMusic, etc.) des del passat 29 de gener.

Es tracta de 10 temes de composició pròpia que ha anat enregistrant al llarg de dos anys en les seves improvisacions en viu en 6 països: Espanya, Bèlgica, Holanda, Anglaterra, el Marroc i Hongria. A més, dues de les improvisacions incloses en el disc han estat realitzades en companyia del multiinstrumentista de Balaguer Àlex Fuentes (flauta i percussions). Es tracta de ‘Impro a La Seu Vella’ (Lleida) i ‘Ludens in Malignum Castrum’, aquesta última, utilitzant les campanes del Museu de Campanes d’Os de Balaguer.

Josep-Manel Vega publica aquest treball que recopila els fruits del que ha estat un gir radical en la seva vida. Després de 30 anys de dedicació a la docència musical, l’any 2017 inicia un procés de transformació personal després d’abandonar la ciutat en un canvi de vida motivat per la necessitat ja incontenible de dedicar tota la seva energia a l’activitat musical. L’àlbum conté 10 temes, tots de composició pròpia i la portada és obra de Maria del Mar Vega, filla de l’artista.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per