top of page
hemeroteca.jpg

Jocs per als més joves en la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

El 10 de juliol es va celebrar al Casal Lapallavacara una jornada d’activitats i jocs per a infants i joves, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Aquesta és una iniciativa de la Comissió Europea i té com a objectiu la promoció de l’eficiència energètica i les energies renovables entre la ciutadania. A Catalunya aquest projecte el lidera l’ICAEN; i a Balaguer s’organitza des de l’Energy HubLab, la Paeria de Balaguer i l’Oficina Comarcal de Transició Energètica de la Noguera.

Els infants de primària dels casals d’estiu de Balaguer van poder participar en dos jocs per a la conscienciació sobre temes d’energia, titulats ‘Hola Watty’, que tractava sobre la generació i consum d’energia, i ‘Energia en un dia’ per a conscienciar sobre l’ús eficient de l’energia.

Al mateix casal Lapallavacara els infants i joves van visitar l’exposició ‘Tu tens la paraula’, que pretén conscienciar sobre els hàbits de consum energètic a casa; així com jugar al joc de taula ‘EcoCasa’, en el qual es tracta l’estalvi energètic en l’àmbit domèstic.


banner-reclam.gif
bottom of page