top of page
hemeroteca.jpg

Jazz al pati és la mostra internacional per a joves que se celebrarà del 9 a l’11 de maig

Enguany s’arriba a la VIIa edició i els actes començaran el dijous dia 9 de maig al matí amb les audicions escolars, i a la tarda es farà l’espectacle familiar ‘Musiké, la memòria de les muses’, a càrrec de Patrícia McGill. Seguidament, es farà la presentació del llibre ‘Round About Tete’ a càrrec de l’autor, l’escriptor i periodista Pere Pons Macias, impulsor i col·laborador del Festival de Jazz i Músiques Creatives de Ciutat Vella, així com del fanzine ‘So What’ del Harlem Jazz Club. També és fundador i director de la revista Jaç i autor de diversos llibres. Acabaran el dijous, amb el concert d’homenatge a Tete Montoliu, el qual anirà a càrrec del trio del pianista nord-americà Jeb Patton. Jeb Patton és un dels pianistes més brillants del piano jazz, amb un estil que beu directament de les arrels del bop, amb referents com Tommy Flanagan o Horace Silver.

El divendres dia 10 de maig, la programació de Jazz al Pati també començarà amb les audicions escolars, i a les vuit del vespre es farà un concert a càrrec d’Andreu Giró Quartet, el qual proposa un viatge a través de la seva interpretació personal de la música de Bill Stewart, bateria de jazz nord-americà conegut per la seva versatilitat en gèneres que van des del jazz tradicional fins al funk modern. Seguidament, a dos quarts de deu, actuarà Víctor Carrascosa Quintet amb la proposta ‘Firm Roots’, en la qual les arrels del jazz es presenten com a fonament per explorar noves sensacions.

Finalment, el dissabte les actuacions començaran al vespre amb Málaga Jazz Reunion, provinents del Conservatori Superior de Música de Málaga. Tot seguit, a partir de dos quarts de deu, actuarà DG Grup, de l’ESMUC, quartet liderat per David Gimeno a la bateria i que està format per alguns dels músics joves més destacats de l’escena jazzística de Barcelona, com Óscar Latorre, Biel Roca o Miquel Casanova.

Les actuacions es faran al pati dels antics escolapis.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page