Ja s’han presentat les activitats per la mainada i el Casal de Nadal per enguany

Vàries activitats per les festes de Nadal per als més petits en substitució al Cosmolúdic, suspès a causa de la pandèmia


L’àrea de Joventut i Ensenyament no han volgut deixar de donar un servei a les famílies durant les vacances de Nadal i, alhora, oferir als infants activitats artístiques, lúdiques i recreatives amb les quals s’ho passin bé i alhora complementin la seva formació.

El Casal es farà durant els matins, de 9 a 14 h, en tres períodes: el primer, els dies 22, 23 i 24 de desembre; el segon es farà els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre i el darrer els dies 4 i 5 de gener, al Casal Lapallavacara. Amb un màxim de 40 places per període i que els participants es dividiran en grups bombolla de 6 persones amb un monitor cada grup. En el Casal de Nadal hi haurà activitats i tallers de tot tipus: ceràmica, sandart, música i ball, ciència, cuina, manualitats, escalèxtric i jocs i activitats d’enginy, entre altres.

D’altra banda, la Paeria també ha organitzat aquest any el primer Concurs de Pessebres. Els interessats en participar-hi han de fer un vídeo amb una durada màxima de 30 segons. En el vídeo s’hi ha de veure tot el pessebre i s’ha de publicar a Instagram amb el hashtag #pessebrebalaguer i etiquetar @Balaguerjove.

Una altra novetat de la programació d’actes de Nadal d’enguany és la celebració del primer Campionat de Fornite. És una activitat adreçada als joves. La intenció és poder fer el campionat de forma presencial tot i que caldrà esperar a veure com evoluciona la pandèmia. Si no fos possible fer-lo físicament es faria, online.

Pel que fa al Caga Soca de Nadal, aquest es farà el diumenge 20 de desembre al pavelló Molí de l’Esquerrà amb l’espectacle “Safari” de la Companyia La Baldufa. Caldrà inscripció prèvia i en entrar hi haurà una guardiola solidària en benefici de La Marató.

També hi ha previst un espectacle familiar, “Bons moments” de la Companyia Filigranes, en aquest cas el dia 3 de gener al Teatre Municipal, també amb inscripció prèvia.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per