Ja s’ha fet el sorteig dels 3.000 euros en vals per gastar en comerç i restauració

Els 300 guanyadors dels vals de consum per gastar a la ciutat seran avisats per telèfon


Ja s’ha fet el sorteig de la campanya de Nadal que va engegar l’Associació de Comerç ACB i el Gremi de Restauració de Balaguer, que aquest any l’eslògan era: “Aquest Nadal tots sumem!” dos gremis que es van unir per donar-se suport en aquesta crisi sanitària, que ha afectat a molts sectors, el petit comerç i la restauració sobretot.

L’objectiu era potenciar un cop més el comerç i restauració de proximitat. El sorteig dels 3.000 euros en vals, per comprar o consumir en els establiments adherits a la campanya, s’ha fet, entre totes les compres i consumicions d’establiments ACB, bars, cafeteries i restaurants adherits, realitzades del 4 de desembre fins el 6 de gener 2021. Els 300 afortunats que guanyaran aquests vals, se’ls avisarà per telèfon.

Els establiments adherits a l’Associació ACB han lluitat contra aquesta situació actual, que ha fet tancar establiments del sector de la restauració i els comerços han hagut de controlar els aforaments i també lluitar contra les ventes per internet. Uns moments difícils i que toca fer costat als nostres establiments, serveis i el petit comerç i de proximitat tant necessari per tenir una ciutat viva i amb futur.

Pel que fa al mercat de les rebaixes d’hivern, s’ha marcat el divendres 12 de febrer, en que totes les botigues tindran els preus de mercat. Aquest mercat es farà sempre hi quan no canviïn les restriccions sanitàries. No es podrà fer el tradicional mercat, amb totes les parades al Passeig, però totes les botigues adherides tindran en el seu interior preus de mercat i grans ofertes.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per