Ja estan a la venta les entrades pel concert de Josep-Manel Vega al Molí de Tartareu

El guitarrista d’Os de Balaguer Josep-Manel Vega portarà al Molí de Tartareu la música que ha estat tocant per tot el món durant els darrers dos anys, en un esdeveniment en plena natura que tindrà lloc el dia 5 de juny de l’estiu vinent.

Més que un concert, l’espectacle, anomenat “Natura i transformació”, és una experiència en directe, propiciada no solament per la música sinó per la calma, la pau i l’harmonia de l’entorn.

Ja s’han posat a la venta les 50 localitats que permet l’espectacle, a un preu reduït de 16 euros. Es poden adquirir, només fins al 31 de desembre o fins que s’exhaureixin, directament a la pàgina web de l’artista: www.josepmanelvega.com

El Molí de Tartareu, a la riba del riu Farfanya, a la comarca de La Noguera, es troba en un espai obert privilegiat. Un territori enmig del no-res, ideal per un esdeveniment d’aquestes característiques.

Després del concert es pot sopar, i fins i tot allotjar-se, en aquesta casa rural aïllada, coneguda arreu per la qualitat de la seva oferta gastronòmica i dels seus servei.

L’espectacle, d’una durada entre 2 i 2,5 hores aproximadament, es donarà un obsequi commemoratiu als assistents, gentilesa de Torrons i Mel Alemany.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per