top of page
hemeroteca.jpg

Ja estan a la venda les samarretes de la Fira dels Somnis 2024

A partir del dilluns 11 de març, ja es poden adquirir les samarretes solidàries de la VIII Fira dels Somnis de Balaguer, amb l’objectiu de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil.


El proper diumenge 5 de maig Balaguer acollirà la VIII Fira dels Somnis, una jornada solidària amb la VIII Cursa i caminada dels Somnis, la més gran de les terres de Lleida i amb exhibicions sobre el món del motor, gegants i capgrossos, batucades, dansa, música en directe, màgia, teatre i un munt de sorpreses més.

La cursa és oberta a tothom, hi poden participar persones de totes les edats, amb un recorregut urbà de 5 quilòmetres pels carrers de Balaguer, i amb una caminada popular de 3 quilòmetres, amb sortida i arribada a la plaça de l’estació d’autobusos de Balaguer. La Cursa dels somnis 2024 té la voluntat d’aconseguir superar els 3.500 inscrits, per a convertir-se en la cursa-caminada més gran de les Terres de Ponent.

A nivell de grup, es podrà fer la reserva en els diferents centres educatius, a través de l’AFA, bé a través dels ajuntaments; i a nivell individual, es podrà adquirir de manera presencial al Casal Lapallavacara i a la piscina coberta de Balaguer. La samarreta té un preu de 10 €, i amb el donatiu s’inclou un dorsal numerat, que servirà per a participar que tindrà lloc després del lliurament de premis, a l’acabament de la cursa.

Des de la Comissió organitzadora s’anima a la ciutadania a comprar la samarreta,  per tal de contribuir a la recaptació per a la investigació del càncer infantil. També des de l’organització es demana adquirir la samarreta al més aviat possible, per tal d’evitar problemes d’estoc de talles.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page