top of page
hemeroteca.jpg

IV edició de la Marxa Contra el Càncer el proper 8 d’octubre amb sortida a la plaça del Morter

El proper 8 d’octubre, la Junta Local de Balaguer convida a caminar un any més, per la IV edició de Balaguer en Marxa Contra el Càncer.

La caminada començarà a l’Estàtua del Morter a les 10 h del mati, passant per les Franqueses pel camí de la bultra i tornarà al mateix punt d’inici, a l’Estàtua. Com cada any, persones de totes les edats s’animen a participar, des de nens petits fins a adults majors. Aquesta diversitat reflecteix la unitat i la determinació del poble. Aquest trajecte permet als participants gaudir de la zona mentre comparteixen un moment únic i solidari, amb amics i familiars.

Aquest esdeveniment, que reunirà a centenars de persones amb un objectiu comú: lluitar contra el càncer i continuar oferint la cartera de serveis gratuïts per a pacients i familiars que es troben en procés oncològic, dins del nostre territori.

El preu és de 10€ per a més de 10 anys i 5€ per a nens i nenes de 0 a 10 anys. Per a inscriure’s de manera on line, ho podeu fer a partir del 15 de setembre o de manera presencial, a partir del 25 de setembre, de dilluns a divendres de 18h a 20h i els dissabtes de 10h a 13h, al Passeig de l’Estació nº 3, baixos.
banner-reclam.gif
bottom of page