Iter5 ha engegat la Lliga PonentVirtual des del diumenge 2 de maig

Una iniciativa que els corredors agraeixen donada la situació actual que no poden dur a terme les curses programades durant l’any


La proposta naix a partir de la situació de confinament en què ens trobem des de fa un temps, i que ha provocat que s’hagin hagut de suspendre o ajornar nombroses proves de la Lliga Ponent, la competició de curses populars que gestiona Iter5. Una iniciativa, oberta i gratuïta, que té com a objectiu mantenir viu el caliu de la Lliga Ponent.

Atès que l’organització de curses continua estant prohibida, però tenint en compte que des del passat 2 de maig ja es pot sortir a córrer a l’aire lliure, la Lliga Ponent Virtual ofereix la possibilitat de fer cada diumenge una d’aquestes curses que han estat anul·lades o posposades.

La Lliga Ponent Virtual es va iniciar el passat diumenge 2 de maig, amb un total de 190 inscrits. Aquesta modalitat, no és puntuable –ni per si sola ni per a la Lliga Ponent normal– i no hi haurà premis més enllà de la recompensa que suposarà tornar a aparèixer en un llistat de classificació i tractar de millorar la marca. Qui hi vulgui participar, s’haurà de registrar de manera gratuïta a l’app Strava (https://www.strava.com/clubs/lliga-ponent-virtual-652842) i unir-se al club Lliga Ponent Virtual. S’haurà de triar la distància (5 o 10 kilòmetres) i córrer allà per on es vulgui.

La cita inaugural, va ser la Cursa de la Nòria de Torrelameu, i aquest diumenge la cita ha estat la Cursa Embarrocat d’Aitona.

La Lliga Ponent Virtual, el formen 14 curses, tot i que el calendari està obert a noves incorporacions. La propera cursa, serà aquest diumenge 24 de maig, amb la Cursa del Sucre de Menàrguens.

Iter5 ha contactat amb els clubs organitzadors per sol·licitar-los la inclusió de la prova a la Lliga Ponent Virtual, i és així com s’ha anat elaborant el calendari. A més, entre tots els participants es fan sortejos d’inscripcions i varis regals.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per