Increment de la vigilància en floristeries i cementiris per Tot Sants en la comarca

Aquest augment de la vigilància es va haver de duur a terme durant els dies pròxims a la festa de Tots Sants


Els Mossos d’Esquadra de la Noguera han augmentat, durant la festivitat de Tots Sants, la vigilància a les floristeries i cementiris de la comarca per tal d’evitar possibles il·lícits relacionats amb estafes, furts, i/o robatoris.

Durant els patrullatges, i davant l’increment de l’activitat comercial que solen experimentar durant aquests dies les floristeries de la comarca, les dotacions policials han contactat directament amb els propietaris i/o treballadors d’aquests establiments per tal de transmetre’ls consells de seguretat per prevenir ser víctimes d’algun tipus d’il·lícit patrimonial.

Es recomana no acumular quantitats importants de diners a les caixes enregistradores, efectuar ingressos regulars a les entitats bancàries, instal·lar xips de seguretat als productes en venda i controlar les vies d’accés i sortida dels establiments en qüestió. Així mateix, es recomana ser rigorosos amb les targetes de crèdit a l’hora de comprovar-ne les dades del titular, i pel que fa als bitllets, comprovar-ne les mesures de seguretat que, en cas de trobar-se davant un bitllet presumptament fals, cal avisar a la policia.

Per altra banda, i davant l’increment de visitants que solen experimentar durant aquests dies els cementiris de la comarca, les dotacions policials han incrementat també la vigilància a les proximitats i aparcaments d’aquests llocs per tal d’augmentar-ne al seguretat.

Davant un fet delictiu, cal que aquest es denunciï a la policia, i recordar que a la comarca de la Noguera, el CME disposa de d’oficines policials a Balaguer, Ponts i Artesa de Segre.


banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per