top of page

Forma. Espais d’Art Contemporani obre la comvocatòria d’artistes per l’edició d’enguany

Forma Balaguer, Espais d’art contemporani és un esdeveniment per a la creació, la difusió i la promoció de l’art contemporani, essencialment a través de les arts visuals. Aquest esdeveniment, que enguany arriba a la 4a edició, pretén conjugar exposicions, intervencions i projectes en espais de la ciutat, capaços de generar formes de diàleg amb la ciutadania. Un dels principals objectius és la descoberta dels carrers, places i espais patrimonials de la ciutat des d’una mirada artística i compromesa. Es pretén que la ciutat esdevingui un museu temporal, en el que tant els artistes com la pròpia ciutadania facin seu l’espai públic.

Forma se celebrarà del 4 al 20 d’octubre, i a partir d’avui ja es poden consultar les bases de participació a www.forma.cat

Les propostes seran escollides per un jurat, el qual enguany estarà format per Gemma Avinyó, directora adjunta de Fundació Sorigué; Jesús Navarro, director del Museu Morera de Lleida; Christian Alonso, director del Centre d’Art la Panera; Rosa Cerarols, fundadora de Konvent i professora a la Universitat Pompeu Fabra; Irma Secanell, comissariat i coordinació de Forma; i Vanessa Duch, cap de producció de Forma. Espais d’art contemporani.

Un any més, la mostra girarà entorn a un eix vertebrant temàtic o conceptual, el qual serà Balaguer, ciutat de memòria. Es pretén que siguin temes, que al seu torn i a través de les propostes i el debat, derivin en nous plantejaments.
Comments


banner-reclam.gif
bottom of page