top of page
hemeroteca.jpg

Firauto s’avança una setmana i se celebrarà els propers 6, 7 i 8 d’octubre

Com a novetat hi haurà un espai a la mobilitat elèctrica per informar i conscienciar a la ciutadania


La ciutat de Balaguer acollirà una nova edició de Firauto, la Fira del vehicle d’ocasió i complements, els dies 6, 7 i 8 d’octubre al pavelló Inpacsa, arribant ja a la 31a edició.

El certamen és pioner a les terres de Lleida i hi participaran 18 expositors que presentaran els seus vehicles, tots ells supervisats i revisats, amb un gran ventall d’opcions, des de les més econòmiques, que es podran trobar al Mercat de la Ganga, amb vehicles de fins a 6.000 euros, fins a les més sofisticades, per a públics més exigents i/o amants del motor.

També hi haurà vehicles de gerència i amb molts pocs quilòmetres, d’alta gamma, elèctrics i de baix consum, un fet que li dona a la fira un valor afegit. A més, hi seran presents altres sectors com són les caravanes i autocaravanes, en modalitat de lloguer, els remolcs i la maquinària industrial, els complements i també la retolació de vehicles.

Com a novetat, Firauto dedica enguany un espai a la mobilitat elèctrica, amb la voluntat de donar a conèixer les opcions de vehicles elèctrics, així com contribuir a la conscienciació de la ciutadania de la importància d’utilitzar vehicles menys contaminants. Per aquest motiu, a part de poder veure algun vehicle dels diferents expositors que participen a la fira, també es donarà informació als visitants a través de reportatges visuals i uns plafons explicatius.

Al vestíbul del pavelló, i seguint la línia de conscienciació educativa davant els i les conductores, s’hi podrà veure una exposició de caire didàctic, avalada pel departament de Promoció i Desenvolupament Social, sota el títol: “Febre del divendres nit”, una mostra sobre la prevenció de conductes addictives dissenyada al voltant de 12 plafons que proposa als visitants participar en una sortida nocturna simulada i ser protagonistes de diversos jocs de rol que els enfrontaran a situacions en què són presents l’alcohol i altres drogues, la conducció de vehicles i les relacions sexuals.

També, com cada any, s’ha pensat en uns espais infantils per facilitar l’estada dels petits la fira mentre els pares la visiten: un circuit de slot a l’entrada del pavelló i un circuit de karts ecològics amb monitor al darrera del mateix.

L’horari serà divendres a la tarda, de les 16.00 h fins a les 20.00 h, i dissabte i diumenge en horari de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.

banner-reclam.gif
bottom of page