top of page

Fira Q va tancar l’edició d’enguany amb bona afluència de visitants

Durant dos dies el pavelló d’Inpacsa de Balaguer va acollir una nova edició de Fira Q, per la qual enguany hi han passat 18.245 visitants i hi han estat presents cent expositors d’empreses, tant de la ciutat com del territori.

La Fira Q ha acollit la Jornada de la Mel, en els seus 40 anys del 1r Concurs de Mels, la Mostra de Coques de Recapte i samfaina amb els forners de la comarca. També era el segon any que s’apostava pel Saló de l’Energia de les Terres de Lleida.

Entre les xerrades, tallers, desfilades i diferents activitats, també es va celebrar diumenge el 8è Concurs de Cuina ‘De la terra al plat’, organitzat per l’Associació Gastrobar i l’Associació de Comerciants de Balaguer 2021, enguany s’havia de fer una recepta amb aviram com a ingredient principal, i estava dedicat a la figura de Josep Mª Morell, cuiner i divulgador gastronòmic balaguerí, amb el 1r premi per a Sergi Aritzera.

Fira Q tanca la seva edició d’enguany amb la perspectiva de seguir promovent les possibilitats de les empreses, serveis i productes del territori, a més de posar en valor la tant necessària transició energètica a les terres de Ponent.Comments


banner-reclam.gif
bottom of page