top of page
hemeroteca.jpg

Finalitzades les obres d’instal·lació de la fibra en els municipis d’Àger

L’instal·lació de la fibra òptica respon a les reclamacions de veïns i veïnes en la millora de les comunicacions


L’ajuntament d’Àger ha finalitzat les obres d’instal·lació de la fibra òptica en totes les poblacions del seu municipi.

Un cop finalitzat el nou traçat de les Avellanes, es podrà donar inici a la distribució de fibra a les poblacions de Sant Josep de Fontdepou, Fontdepou i Vilamajor, que s’espera que estigui en ple funcionament els pròxims mesos.

Paral·lelament, s’està treballant en dues canalitzacions de cablejat de fibra òptica que enllaçarà els dos repetidors que ja hi ha actualment, tant el del Port d’Àger com el de Sant Jaume de Cas.

Totes aquestes actuacions posaran fi a les reclamacions dels veïns respecte a la millora de la xarxa de telecomunicacions al municipi, i s’espera que afavoreixi noves oportunitats en el camp del teletreball que permetin un major arrelament dels veïns, especialment entre els més joves.

El consistori afirma que treballarà per fer-ho arribar també en punts més aïllats on actualment hi arriba únicament internet.

Per altra banda, degut a l’afluència turística que té l’indret del Puig de Millà, mirador molt concorregut per les seves vistes panoràmiques al pantà de Canelles, l’Ajuntament d’Àger ha hagut de fer obres de millor en la zona d’estacionament habilitada fins al moment.
banner-reclam.gif
bottom of page