top of page
hemeroteca.jpg

Finalitza el Curs de Comerç i Atenció al Client organitzat per ASPID a Balaguer

El passat 16 d’abril, va finalitzar el Curs de Comerç i Atenció al Client organitzat per ASPID a Balaguer i que ha comptat amb la participació de 5 persones amb discapacitat física. En el decurs de la darrera sessió, celebrada al Casal Lapallavacara, s’han lliurat els diplomes acreditatius als alumnes i els diplomes de reconeixement a les empreses col·laboradores.

El curs desenvolupat entre el febrer i l’abril s’ha centrat en els àmbits de l’atenció al client, les operacions de caixa, les TIC, les competències transversals i la manipulació d’aliments. Els principals subsectors en què els alumnes podran desenvolupar l’activitat són els organismes públics i empreses grans i mitjanes industrials i comercials. En total, han estat 82 hores de formació, més 80 hores de pràctiques.

El plantejament de les sessions s’ha fet considerant les necessitats concretes dels alumnes, amb una formació a mida en la qual els alumnes han pogut aprendre el funcionament d’un comerç i l’atenció al client i alhora obtenir el carnet de manipulador/a d’aliments. A més a més, han rebut formació en TIC i en altres competències relacionades amb el context i món laboral del territori.

ASPID és una organització del tercer sector, que treballa amb l’objectiu d’afavorir la qualitat de vida de les persones, especialment aquelles amb discapacitat, o en situació de vulnerabilitat social, oferint eines i suports que afavoreixen el seu desenvolupament integral.

Comments


banner-reclam.gif
bottom of page