FGC recupera el 100% de la linia Lleida-La Pobla a partir d’aquest dilluns 18 de maig

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recuperarà el 100% del servei a la línia Lleida-La Pobla aquest dilluns 18 de maig, coincidint amb l’inici del desconfinament gradual de la regió sanitària de Lleida. D’aquesta manera, les circulacions i els horaris a la línia tornaran a ser els que hi havien abans del dissabte 21 de març, quan FGC va adaptar el servei als requeriments de les autoritats sanitàries i de la mobilitat pel coronavirus i va adaptar l’oferta de la línia a un 50% del servei habitual.

Pel que fa a la recuperació del servei cal tenir en compte que el tram comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur es continuarà realitzant amb autobús com a conseqüència dels treballs de reparació de la unitat de tren malmesa durant el temporal ‘Gloria’ del mes de gener. Aquestes treballs s’han vist afectats per les limitacions imposades per l’estat d’alarma pel coronavirus i la previsió és que la unitat torni a estar en servei la segona quinzena de juliol.

La tornada a la normalitat a la línia Lleida-La Pobla es farà aplicant totes les mesures higièniques i de prevenció que FGC ha anat adoptant des de l’inici d’aquest episodi, seguint allò establert en el seu Pla de contingència per minimitzar el risc d’infecció entre les persones usuàries i el personal.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per