top of page

Fest&Tardeig ACB una festa de tarda i nit del comerç del centre de la ciutat el proper 29 de juny

Hi haurà actuacions en directe, música, jocs pels més petits així com una gran oferta gastronòmica


El proper dissabte 29 de juny, Balaguer celebrarà el Festtardeig, un esdeveniment organitza per l’Associació de Comerciants de Balaguer juntament amb la Paeria, amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i fomentar les vendes. Una tarda i nit per celebrar la festa del comerç entre les set de la tarda i la una de la matinada.

Durant aquesta nit especial, les botigues i establiments comercials de la ciutat oferiran descomptes exclusius, sorpreses, espectacles en viu iuna variada oferta gastronòmica.

Els carrers Barcelona, Pare Sanahuja i Dr. Fleming, Passeig de l’Estació i Sant Luís seran els escenaris de les diferents actuacions i activitats durant la festa.

Algunes activitats sera itinerants, com la globoflexia i el pallasso Lo Biel. La màgia amb Màgic Duo Lleida. A les

20h l’actuació de Idansa Balls a la cruïlla Barcelona/Sanahuja). A les 22h un concert de María Baró a la cruïlla Barcelona/Sanahuja. Durant tota la nit, DJ Guille (cruïlla Barcelona/Sanahuja): Ball i música sense parar amb els millors èxits. DJ Lokito (C/ Dr. Fleming): Ritme i diversió garantida amb les millors mescles de DJ Lokito.

També hi haurà jocs de fusta, Taller de clauers, dos inflables per petits i grans (C/ Barcelona) i Boti-boti (C/ Sant Lluís). pel que fa a l’oferta gastronòmica, trobarem una àmplia selecció de tapes, vins i tastets repartits per tots els carrers. El Manicomi del c/ Flèming (tapeo i entrepans), al Pare Sanahuja, Desidium (picoteo i vi), El Talladet (picoteo). Al carrer Barcelona, el Barna 31 (tapeo i entrepans).

Els carrers on hi hauran les activitats estaran tallats al trànsit per garantir la seguretat dels participants a la festa.
Commentaires


banner-reclam.gif
bottom of page