Estrenat el cicle d’activitats de nit pels mesos de juliol i agost de Balaguer

Cicle de Música i Tapes, monòlegs a la fresca, classes de zumba i cinema a la fresca com a novetat


La Paeria de Balaguer va estrenar el passat dimarts 7 de juliol, el cicle d’activitats lúdiques i d’oci previstes per aquest estiu, durant els mesos de juliol i agost.

Els dimarts és el torn del Música i Tapes a partir de les 21 h; els dimecres monòlegs a partir de les 21.30 h, els dijous es podrà gaudir fent esport i salut amb les classes de zumba a les 20.30 h i pel que fa al cinema a la fresca es farà els divendres a partir de les 22 h.

La novetat d’enguany és que les diferents activitats, es fan totes a la plaça del teatre per qüestions de seguretat i protecció, poguent controlar accessos i limitar l’aforament. Cal fer reserva prèvia per assistir als diferents espectacles. Per fer aquesta reserva prèvia s’ha d’omplir un formulari web i posteriorment anar a recollir les entrades, totalment gratuïtes, al casal Lapallavacara. Cada persona podrà recollir fins a 5 entrades.

Des de la Paeria i les regidories de Joventut i Esports s’ha treballat per poder oferir al públic activitats d’oci com es venia fent des de fa anys tot i la situació que estem vivint a causa del Covid-19, així que s’han pensat per poder oferir oci amb la major seguretat pels assistents, tot i això es demana per part del públic de mantenir les mesures que s’estableixen des de l’organització.
banner-reclam.gif

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per